• My purchase
    Subtotal 0 €
    Estimated delivery: -
    Total All prices include VAT 0 €
    27/08/2019

    A building in a state of semi ruin and divided into two dwellings, that was the starting point for this project on a wonderful island in the Mediterranean. The challenge was to solve the needs of each house, ground floor on one side and upper floors on the other. In order to achieve light on the dark ground floor, later additions to the upper house were removed, thus creating a courtyard that divides the house into two areas and floods the living room and kitchen/dining room with light.

    The construction in Marés, the typical stone used on the island, encouraged us to use birch paneling and achieve a contrast of textures and materials that generated the perfect box to incorporate the careful selection of furniture and lighting that we proposed from NT. In addition, bathroom doors, a bedroom and a washing area wardrobe were fully integrated into this volume to achieve maximum visual continuity.

    The courtyard, which is achieved by demolishing the constructions added on the upper floor, made the main bedroom independent of the day zone, also illuminated by this same entry of light.

    An integral project in which we deal from the initial architectural solutions to the final selection of all the furniture, lighting and accessories.